dimarts, 27 d’octubre del 2015

27/10/15

      Bon dia a tots i totes!
      Hiu a classe hem començat amb una aplicació web molt útil: http://slideshare.net/ es una web que consisteix en una xarxa de PowerPoints que la gent ha pujat i que hi ha de tota classe de temes. Aquesta pàgina és molt útil perquè d'aquesta manera podem tenir idees noves que podem utilitzar al nostre PowerPoint.

      Alguns del powerts points tenen l'opció de descarregar-se'ls per la nostra utilització.També podem compartir-los por gmail, facebook, google, i podem copiar la HTML. Hem fet una prova a classe i hem copiat un PowerPoint al nostre bloc de classe.

      Després ens hem registrat en Slideshare per poder pujar els nostres PowerPoint.
Hem pujat la nostra endevinalla per fer la prova, i a l'hora de pujar-la podem afegir etiquetes, descripció, elegir si és públic o privat, categoria, etc. Una vegada publicada la nostra endevinalla, l'hem pujada al nostre bloc, amb HTML i amb l'enllaç.

      Més tardad hem editat la nostra endevinalla a slideshare, clicant en Settings per a per a configurar la privacitat de la nostra endevinalla, en el meu cas he posat que no es pugi descarregar, perquè com no s'escolta la veu i tampoc es veuen els gifts en moviment no m'agrada molt, però les pròximes que faja segurament les pugi amb opció de descarrega. Perquè ja que és una pàgina per compartir els nostres treballs, jo també vull participar.

      D'altra banda la mestra ens ha ensenyat una altra aplicació web que és la següent: http://glogsteredu.edu.glogster.com/ però no funcionava bé a la classe, de manera que vam deixar-la.

      Després  la mestra ens ha parlat sobre els murals i ens ha ensenyat una pàgina (http://en.linoit.com/) que ens permet crear suros com en la vida real però podem afegir moltes més coses. Aquesta pàgina permet fer murals col·lectius. Hem parlat sobre els possibles usos d'aquesta pàgina a la nostra classe com per exemple: podem fer un mural sobre la naturalesa per a que els veien els xiques, un altre per als aniversaris dels xiquets d'aquesta manera els pares també poden veure-ho i afegir vídeos dels xiquets felicitant als seus companys. Un altra idea també pot ser utilitzar-lo por a les excursions a las que els pares no puguin assistir, d'aquesta manera els pares poden veure fotos i vídeos dels seus fills a l'excursió.

      Vam fer una prova a classe, una persona de les parelles es registra i es fa un mural en parelles, més tard la mestra farà un altre per a tota la classe. A la pàgina podem modificar la aparença del suro, tenim distints tipus de textures, colors sòlids e inclòs pujar una imatge. Podem configurar el nostre suro, posant si volem que la gent el veja, o pugi posar coses al nostre suro.

      Una vegada creat el suro, podem afegir posts de diferents colors i elegir  la font de la lletra, la mesura, podem posar icones. Després afegir una imatge, si cliquem en  “frame” podem posar imatge i text. Per a posar un vídeo, tan sols posarem la URL de youtube. Ens ha deixat temps per a fer un mural sobre el que vulguem i s’ha acabada la classe de hui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada