dijous, 29 d’octubre del 2015

29/10/15

Bon dia!

La classe de hui ha començat amb el suro del altre dia, la mestra ens ha deixat temps per finalitzar-lo d'aquesta manera continuar amb una altra cosa. Una vegada acabat el nostre mural sobre l'excurssió a la granja, posem l'enllaç a la agenda del curs, d'aquesta manera tots podem veure els treballs dels nostres companys i apendre uns dels altres. Quan tots els grups hem posat els enllaços han sortit algunes compayes a mostrar els seus murals. Hi havíen temes molt diversos com: excurssions, unitats didàctiques,tallers de cuina, manualitats per a festes com nadal o halloween, mural relacionat amb l'assamblea. Tos han sigut molt divertits amb videos, fotografíes i notes al suró.

Despres la mestra ens ha ensyat una pàgna nova http://wigflip.com/automotivator/ és una aplicació molt útil en infantil per fer cartells, té algunes limitacions, però com és una pàgina gratuita no mot tindre moltes opcions. A banda de les seues limitacions per a fer cartells senzills per als nostres alumnes d'infantil i primaria. Una vegada entés com pujar les fotos i fer el cartell, cada parella fa un cartell per a pujarlo a la pàgina de classe, d'aquesta manera tots pujem un cartell sobre Educació Infantil.
Aquest és el nostre cartell! i aquest l'enllaç de classe.















Abans d'anar-nos a casa la mestra ens ha proposar que ens decarreguem una aplicació al movil per provar-la a classe que consistix en respondre preguntes a través del móvil i la pregunta sortix a l'ordinador, d'aquesta banda veiem els ranquins de respostes acertades. Pareix moly dicerti i d'aquesta manera podem fer activitats des del telèfon. Laplicació es diu Kahoot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada