dimarts, 10 de novembre del 2015

03/11/2015

Bon dia!

En la classe de hui hem de entregar les nostres presentacions del tema de teoria que ens ha tocat a cadascú, al meu grup i a mi ens ha tocar l'organització de les TIC i ha sigut un tema molt difícil perquè és molt concret i ens ha costat molt trobar informació.

Al començament hem vist les pautes per a fer la presentació correctament, ens ha cridat l'atenció que si veiem un vídeo a una presentació i nosaltres tenim el mateix vídeo, hem de canviar-lo, no es pot repetir informació.

Després hem vist un PowerPoint a la pàgina Slidehare on es mostra les claus per a una bona presentació oral. http://es.slideshare.net/lindacq/prepararunapreso?qid=4c469233-9ac2-428c-b4ba-3a49c5caf726&v=default&b=&from_search=7 http://es.slideshare.net/lindacq/prepararunapreso?qid=4c469233-9ac2-428c-b4ba-3a49c5caf726&v=default&b=&from_search=7

També hem vist una presentació d'un alumne d'altre any per veure les errades. Cal destacar contrast text i fons. Molt important sintetitzar el text, poques paraules. No posar gifs perquè és una presentació universitària i no una endevinalla (per exemple) per als xiquets.

Més tard hem jugat amb l'aplicació Kahoot! per provar-la, hem introduït el codi del qüestionari 144654i hem posat el nostre nom i cognom però saber qui ha guanyat. Al finalitzar les preguntes sortix un qüestionari per si el recomanaries i si t'ha agradat

A continuació hem vist un vídeo de xiquets jugant amb l'aplicació. Hi havien 3 jocs, un tractava els colors, altre les formes geomètriques i l’últim de la lectoescriptura. el primer i el segon estaven  ben plantejats però el tercer era molt difícil per al xiquets tan menuts.

Per concloure, hem vist aquesta aplicació http://www.picmonkey.com que serveix per editar fotografies, la mestra ens ha deixat temps per editar una fotografia amb la aplicació web.


Aquesta és la nostra imatge:













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada